ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Marie Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Använder denna som dagcreme tillsamans med Neostratas serum under. Upplever inte att den smular sig och fungerar utmärkt att ha foundation med krämigare konsistens ovanpå.

1 0
Elisabeth Verifierad kund 05/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar den här nattkrämen. Återfuktande. Jag använder neostrataserum under och ett från skinceuticals. Smular ej som en annan skrivit. Har krämen på dagen också och fungerar superbra med puderfoundation ovanpå. Kommer köpa igen.

1 0
Jenny Verifierad kund 04/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Krämen är skön och känns ''snäll'' mot huden. Lämnar ingen fet hinna utan mattar och lugnar ner. Det största problemet dock är att den smular sig rejält på huden, det går inte att ha något slags serum under.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna creme, ett tips för en bättre känsla av produkten är att ta en något mindre mängd och klappa in produkten. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Natalia Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hej! Kan man blanda CE Ferulic SC serumet med Bionic Face Creme 12PHA?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att kombinera dessa två produkter då de inte har några ingredienser som kommer krocka med varandra. Har du vidare funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 03/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Jag beställde den här krämen när jag letade efter en riktigt återfuktande kräm. Första intrycket var mycket gott. Krämen är tjock men konsistensen är ändå lite ''torr'', den är alls inte kladdig. Den kletar inget på huden utan lämnar en sammetslen yta, lite som en primer. Jag trodde den skulle vara perfekt att ha under make up. Men den smular, liksom någon annan också har kommenterat. Den är omöjlig att lägga ovanpå ett serum (jag har bionic serum från samma märke). Det är synd för annars har den allt jag vill ha i en kräm. Min hud är känslig och reaktiv men den är lugn och fin med krämen. Men smulet är ett stort minus.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips är att inte arbeta in denna creme för mycket utan applicera den lätt och klappa in denna creme. Vilka produkter som används under denna creme har också betydelse för resultatet. Återkom gärna till oss så kan vi hjälpa dig att se över din rutin och hjälpa dig att optimera dina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Bionic Face Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.