ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Veronica Verifierad kund 24/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Den här är fantastisk! Har alltid haft problemhud och den här är räddningen både från påverkan av starka produkter och den kallare årstiden. Det bästa är att den är oljefri och därför inte stör användningen av BHA dagligen, men också innehåller vad hudbarriären behöver för att hålla sig stark. Det märks stor skillnad på min tidigare så yttorra och lättirriterade hur. Den är dessutom lätt och innehåller inget som täpper till mina porer, något som de flesta fetare krämer gör trots min torra hy. Jag har nu även fått utskrivet starkare azelainsyra och denna är perfekt att ha under. Rekommenderar trots det dyra priset till alla som lider av både torr hy och finnar.

2 0
Monika Verifierad kund 05/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Den här krämen är fantastisk. Svindyr men värd sitt pris. Min hud behöver rejält med fukt men får problem med plitor och finnar av nästan alla krämer som ger tillräckligt med fukt. Den här krämen är den enda jag hittat som får min hud att fungera utan problem. Jag har till och med fått komplimanger för min fina hy! Det kändes underbart efter åratal av känslig katastofhy.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Barrier Restore Complexe LCA fx140 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.