ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Kristin Verifierad kund 07/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Köpte den för att ha med till gymmet de mornar jag tränar innan jobbet. Smidigt med allt i ett och en snabbare rutin då. Är helt förälskad. Använder den VARJE morgon nu istället och huden strålar och har aldrig varit såhär fin innan. Rekommenderas starkt! Kommer fortsätta köpa den och sluta ha en lång tidskrävande rutin på morgonen.

11 0
Lotta Verifierad kund 15/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Denna har gjort skillnad i min rutin! Första veckan fick jag några små plitor extra men huden var sedan fantastisk under hela sommaren. Flaskan är nu snart slut (i början av november) men jag tror inte jag vill överge denna utan kommer nog köpa den igen. Min hud behöver inte bara ''fukt'' utan också fetter vilket denna också ger. Inte tillräckligt för att mota rynkorna i pannan under höst och vinter men det är sådan skillnad med och utan denna under de varmare fuktigare månaderna. Jag har dessutom superkänslig hud och denna funkar superfint! Använder även en oljebaserad rengöring, Klairs Rich Moist Soothing Serum emellanåt, ett C-vitamin serum och en kräm rik på glycerin och annat gottigt fettigt för min torra hud.

1 0
Fanny Verifierad kund 28/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar denna. Blev beroende efter första användning. Så mysig att klappa in efter tvätt. Är liksom lite fetare i konsistens än t ex klairs toner utan att bli oljig. Smackar på hyggee all in essence efter (som också är en favvo) och min hy mår prima! Aldrig ''reagerat'' på hyggees produkter utan de har gett fina resultat på studs.

1 0
Cecilia Verifierad kund 18/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Oerhört återfuktande och lugnande. Ett lager återfuktar egentligen min fnösktorra hy tillräckligt men då jag gillar att se över-återfuktad ut så kör jag glatt flera lager. Den här kommer jag fortsätta köpa.

1 0
emma Verifierad kund 09/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Ett riktigt guldkorn i hudvårdsdjungeln! Brukar använda Lee Geehams hyalurontoner innan denna och dom funkar perfekt ihop. Vaknar med mindre rodnad, jämn hudtextur och balanserad hud.

4 0
Erik Verifierad kund 28/12/2018

Har ersatt min vanliga toner till denna nu inför vintern, en riktig älsklingsfavorit hos mig. Denna återfuktar och lugnar direkt när essencen blivit inklappad i huden, nästan som magi. Den är riktigt skön, räddaren i vintern!

3 0
Elinor Verifierad kund 26/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Köpte en flaska från början till min man, men blev helt kär i denna goding så köpte en egen till mig. Riktigt fuktbomb och använder den mer som essence i min hudvårdrutin och kan inte tänka mig vara utan! En riktigt pärla som ger huden mycket fukt och glow.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Balance One Step Facial Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.