ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Helen Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken

Superbra! Jobbar på operationsavdelning i supertorr luft. Sprayar ansiktet på lunchen och huden återfuktas perfekt!

12 0
Patricia Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fullkomligt älskar. Använder denna hela tiden känns det som. Inte så dryg men så värd sitt pris!

0 0
Åsa Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Hade nog trott det skulle var mer ett litet moln av fukt som kommer ut men detta är mer en dusch så man känner sig blöt i ansiktet så nej blir tyvärr inget återköp på denna. Den gör varken till eller från vad det känns.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att du inte sprayar misten för nära ansiktet, håll den gärna en armlängdsavstånd ifrån så tror jag att den kommer kännas bättre för dig. Vi finns alltid här för att guida dig så kontakta gärna oss om du har några funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 12/10/2019

Superhärlig mist! Använder den när jag är klar med make upen. Fixerar och återfuktar. Har ingen doft, vilket passar mig som är känslig för dofter. Ett litet minus är att jag upplever att man får spraya 4-5 gånger för att täcka hela ansiktet, vilket jag tycker är lite slöseri. Beror nog på att spraymunstycket är lite i minsta laget vilket inte ger så stor spridning. Är ändå nöjd och kommer troligen att köpa igen.

0 0
Caroline Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Blev rekommenderad denna mist av Skincitys kundtjänst och är verkligen supernöjd! Ger jättefin lyster och blir inte alls blött i ansiktet, vilket jag var rädd för då jag aldrig använt mist innan. Superbra produkt!

0 0
Annina Verifierad kund 25/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Fick precis hem mitt paket och ville såklart prova direkt! Inget härligt dimmoln här inte. Jag fick en stark stråle i ögat..

5 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna mist ska inte ha en stark stråle vid applicering utan ger en mjuk spridning av de återfuktande ingredienserna. Det låter som att något blivit tokigt med din mist som du har mottagit. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emily Verifierad kund 11/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna!använder den dagtid och känner verkligen hur den ger fukt som håller hela dagen. Rekommenderas :)

4 0
Helen Verifierad kund 12/07/2018

Superskön mist. Skön och svalkande. Sprayfunktionen fördelar misten perfekt i ett fint dimmoln över ansiktet. Perfekt som uppfräschning under dagen till min blandhy. Och så får man ett härligt ''glow'' också. Rekommenderas!

8 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All-In-One Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.