ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Lisa Verifierad kund 07/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Supernöjd med denna! Den är mild och med lågt pH, lämnar huden med en ren men lite återfuktad känsla - inte uttorkande alls. Tvättar bort smink effektivt men helt sulfatfri. Luktar lite citrus, svagt, inte irriterande. Rekommenderar den för känslig hy och folk som är måna om att ingredienserna ska vara rena och fina.

12 0
Caroline Verifierad kund 14/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Denna är min go-to. Mild, luktar underbart och verkligen inte för starkt (ogillar parfymerade saker i ansiktet), rengör ordentligt utan att torka ut och skummet är så härligt. Räcker länge och är dryg för att vara en skumprodukt. Dock har alla förpackningar jag haft av denna läckt ut (kan inte ha saker stående i min badrumslåda så den står lutad just nu istället) och grisat ner med en brun, kladdig vätska vilket jag tycker är lite konstigt för en sån här förpackning. Produkten är ju förstås väldigt rinnig innan den blir skum men tycker inte den borde rinna ut såhär lätt, det räcker liksom med att den ligger en stund för att börja rinna ut och kladda ner allt. Kommer dock ändå fortsätta köpa då det är den bästa rengöringen jag testat hittills i prisklassen, och jag har sökt i flera år och provat mycket inom mid range-sortimenten. Den passar perfekt med en oilcleanser innan. Använder denna med Klairs cleansing oil och de lirar bra ihop.

0 0
Annika Verifierad kund 12/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Nej, nej! Doften är på tok för stark! Funkar inte för mig. Kan använda som handtvätt i Coronatider men inte som rengöring i ansiktet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att doften på All-In-One Care Cleansing Foam inte kändes passande för dig. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt men önskar du hjälp att hitta en ny passande rengöring är du alltid välkommen att kontakta oss så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linn Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Alltså wow! Av alla rengöringar jag testat (testat måååånga!) känner jag att denna uppfyller alla krav jag har. Luktar fantastiskt av citrus, inte för starkt utan lite lagom friskt och fräscht. Blir ett tjockt härligt skum som man blir riktigt ren av, speciellt när man använder ansiktsborste (Foreo). Väldigt lugnande på min känsliga hy, och jag kan till och med använda den runt ögonen utan problem. Man känner sig otroligt återfuktad efter användning. Min absoluta favoritprodukt av alla hyggee-produkter, och då tycker jag alla jag testat hittills är helt fantastiska! Kommer köpa igen, vill aldrig sluta använda denna!

0 0
Mimi Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Den här är så bra! Som jag känner nu vill jag föralltid använda den här märket. Så otroligt nöjd! Har en känslig hud med yttorrhet som direkt får utbrott av produkter som är för starka eller huden inte gillar. Den här produkten har både gett fukt men samtidigt tagit hand om utbrott i form av finnar och torrhet. Super bra produkt! Den doftar gott och friskt.

0 0
Fanny Verifierad kund 28/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Gillar skarpt! Ganska kompakt skum, påminner lite om raklödder. Mild fräsch doft. Brukar använda som rengöring på morgon alt på kvällen efter precleanse (inte lika effektiv mot tuff ögonmake) Gillar att ''massera'' in den i hyn me foreoborste. Lite intetsägande vid första användning men väldigt lätt att fästa sig vid. Precis som övriga hyggee produkter är den väldigt snäll mot hyn och ger fina resultat. Kör den i kombo med deras ansiktsvatten och deras all in one essence. Man kan ju inte få för mycket fukt! Upplever att huden är i balans med mindre synliga porer och strålande!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All-In-One Care Cleansing Foam med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.