ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Lisa Verifierad kund 07/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Supernöjd med denna! Den är mild och med lågt pH, lämnar huden med en ren men lite återfuktad känsla - inte uttorkande alls. Tvättar bort smink effektivt men helt sulfatfri. Luktar lite citrus, svagt, inte irriterande. Rekommenderar den för känslig hy och folk som är måna om att ingredienserna ska vara rena och fina.

9 0
Fanny Verifierad kund 28/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Gillar skarpt! Ganska kompakt skum, påminner lite om raklödder. Mild fräsch doft. Brukar använda som rengöring på morgon alt på kvällen efter precleanse (inte lika effektiv mot tuff ögonmake) Gillar att ''massera'' in den i hyn me foreoborste. Lite intetsägande vid första användning men väldigt lätt att fästa sig vid. Precis som övriga hyggee produkter är den väldigt snäll mot hyn och ger fina resultat. Kör den i kombo med deras ansiktsvatten och deras all in one essence. Man kan ju inte få för mycket fukt! Upplever att huden är i balans med mindre synliga porer och strålande!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All-In-One Care Cleansing Foam med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.