ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Lisa Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Räddade min hy när den var kaos. Dyr, men helt klart värt pengarna!

2 0
Sofia Verifierad kund 23/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Hade hört talas om denna produkt ett bra tag, men priset gjorde att jag har dragit mig för att testa den. Min hy har dock varit kaos senaste tiden, och trots att jag hade ''gone back to basics'' så ville den inte lugna sig. Klickade hem serumet och nu 2 veckor senare - WOW WOW WOW. Problemområdena har lugnat sig, det har inte kommit nya finnar eller plitor. T o m min sambo som annars inte ser något har kommenterat va fin min hy blivit! Fortsätter det såhär tänker jag aldrig byta ut den!!!

0 0
Elin Verifierad kund 20/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Ett måste i skåpet! Jag har länge provat mig fram efter något som ska hjälpa mig att få bukt med min obalanserade hy som verkar gå Upp och ner i takt med menscykeln... Du kan sluta leta nu: köp denna! Det här är ett kraftfullt serum att skämma bort huden med. Värd varenda krona! Jag varvar denna med hydra-cool för mer fukt och låser in det bakom en vanlig fuktcreme över natten. Alltså SÅN skillnad! Även om jag fortfarande får hormonacne på kindbenen mellan varven har min hy aldrig varit så här jämn, fin och lystrig i övrigt... blir återköp så länge den finns på marknaden!

1 0
Jenny Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Är så nöjd med detta serum, är på min andra flaska nu. Den håller vad den lovar och den har gjort underverk för mina små problemområden. Känns som att den alltid kommer ha en given plats i mitt badrumskåp. Helt klart värt pengarna, en riktig stjärnprodukt!

0 0
Hyla Verifierad kund 26/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Ren MAGI! Såg snabbt resultat och stor skillnad på min hy när jag la till den i min hudvårdsrutin. All textur och alla finnar är borta, som att dom aldrig funnits där. Har kämpat i många år med dålig hy i perioder, tack vare det här serumet är det ett minne blott och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Active serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.