ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Hyla Verifierad kund 26/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Ren MAGI! Såg snabbt resultat och stor skillnad på min hy när jag la till den i min hudvårdsrutin. All textur och alla finnar är borta, som att dom aldrig funnits där. Har kämpat i många år med dålig hy i perioder, tack vare det här serumet är det ett minne blott och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet!

1 0
Lisa Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Räddade min hy när den var kaos. Dyr, men helt klart värt pengarna!

1 0
Jenny Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Är så nöjd med detta serum, är på min andra flaska nu. Den håller vad den lovar och den har gjort underverk för mina små problemområden. Känns som att den alltid kommer ha en given plats i mitt badrumskåp. Helt klart värt pengarna, en riktig stjärnprodukt!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Active serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.