ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Alexandra Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Gillar verkligen detta serum! Har den under och ett fukt serum över. Doftar gott och inte för starkt. Mjölkig och len i konsistensen

1 0
Dosan Verifierad kund 21/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Älskar Versos ögonserum men tyvärr håller inte det här serumet måttet. Har använt produkten i ett par veckor men ger ingen bra återfuktning.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta serum har fokus på att skydda huden mot fria radikaler som vi kommer i kontakt med från föroreningar i luften och som bildas från solens strålar. Den hjälper till att stärka huden och göra den mer motståndskraftig. Har man torr eller fuktfattig hud är det bra att kombinera detta serum med extra fukt, tex Hydration Serum från samma märke. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Antioxidant Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.