ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Stina Verifierad kund 24/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Har testat såååå många vitamin C-serum Då jag älskar ingrediensen, men aldrig fastnat för någon - förrän nu! Denna är verkligen super. Sjunker snabbt in i huden, ger bra med glow och bleker mina hyperpigmenteringar SÅ bra! Många andra vitamin C-serum jag har testat innan har varit ''för mycket'' för min hud och gjort att jag fått svarta pormaskar och små knotter, men inte denna. Verkligen den bästa, kommer köpa om och om igen!

1 0
Lisette Verifierad kund 30/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Får underbart glow och jämn ton av detta. Och sååå skön produkt. Fick den tipsad av skincity och ångrar inte köpet en minut. Inne på vecka två och får se hur det utvecklas. En favorit i min rutin.

0 0
Miranda Verifierad kund 20/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna ger ett härligt glow och tycker den sjunker in fint i huden.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Anti-wrinkle Brightening C-ERUM med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.