ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Scout Verifierad kund 08/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Till att börja med vill jag säga att jag är så himla glad att Skin City erbjuder Biodroga MD som annars känns som ett såå underskattat märke i världen. För de gör verkligen några riktigt högklassiga produkter, som funkar på riktigt! Detta är mitt absoluta favoritserum för att skapa långvarig stabilitet i en annars känslig, (rosacea benägen hud). Det varken ser eller verkar vara mycket för världen och är ett mycket tunt serum som absorberas direkt och inte har en massa slip agents eller konsistensgivare som gör att man tycker att huden känns perfekt direkt. Men låt inte det lura dig. Det här är ett serum som arbetar med huden på lång sikt och gör huden mer tålig. Jag har använt det här serumet i mer än fem år nu. Det är mer än jag använt någon hudvårdsprodukt i hela mitt liv tror jag...) vilket kanske säger en del. Jag skulle bli helt vansinnig om de slutade tillverka det, för det utgör grunden för min hudvårdsrutin och gör att jag idag kan använda så mycket mer och olika saker på min hud utan att den ska börja konstra och bli irriterad. Hudstrukturen är betydligt jämnare, huden är klarare, betydligt mindre lättirriterad jämfört med förr. Och jag har nästan aldrig ens tendens till flare-ups från rosacea. Jag har en hemlighet till som tillsammans med detta serum skapar helheten. Men det kan man inte hitta här på Skin City än...). Men oavsett så känns det viktigt att poängtera att det inte går över en natt att man behöver använda serumet en månad eller två innan man kan se tydlig skillnad, men den befrielse det gett mig att få huden att börja bete sig normalt igen är enorm!

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Anti-Redness Rosa Calming Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.