ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Linda Verifierad kund 16/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har testat många olika hudkrämer med dåligt resultat men hittade sedan den här krämen. Och har nu haft denna i ett halvår och tycker att den funkar bra på min rosaceahud.

3 0
Scout Verifierad kund 13/01/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Lite speciell krämformulering som i enighet med sitt namn fokuserar på lugnande och ev inflammationsskyddande effekt, (inte att förväxlas med ord som inflammationsdämpande eller inflammationsläkande. Lite speciell konsistens, dvs ganska tjock konsistens men inte för den skull vare sig särskilt fet (mjukgörande) eller massivt återfuktande utan ger en lite mattare effekt på huden, iaf på min hud som är torr i grunden och därför suger upp den fuktmängd som finns i den omedelbart. Konsistensen luras därför lite eftersom man väntar sig när en kräm känns såhär tjock i konsistensen att den också ska upplevas som lite rikare på huden. Men resultatet är alltså lite mer matt. Håller därför helt med tidigare recensent ''Pettersson'' om att denna inte räcker till för torr hud och det i övrigt utmärkta serumet i serien ''rosa calming'' är inte heller återfuktande utan mer behandlande, så det räcker definitivt inte som ensamt komplement. För torr hud om man efterfrågar en icke matt yta räcker det inte heller att komplettera med ett återfuktande serum under, (såsom hudvårdsrådgivaren från Skin City föreslår), då den här krämen inte är designad för att ge en mjuk och glowy yta som de flesta med torr hud efterfrågar utan mer ger en matt yteffekt. För dig med mer blandhy eller fetare hy som önskar en lite nedmattande effekt men ändå en lite rikare kräm som lugnar irritation så kan den här däremot vara ett mycket bra val! En del av Biodroga MDs krämserier brukar komma i olika versioner för olika hudtyper och kanske skulle det även vara toppen i Rosa calmingserien, särskilt för de som har torr hud med rosacea. Bra att känna till också är att den här krämen innehåller gult och blått färgämne som tillsammans ger krämen en ljusgrön färg syftande till att kosmetiskt tillfälligt neutralisera rodnad färg på huden. Det har viss effekt på hudtonen vilket gör att den dels kan påverka hur din foundation ser ut och kan för en del göra krämen aningen mer svårburen om man vill gå utan makeup. Det gröna pigmentet syns sannolikt mer på torr hudtyp än på fetare hudtyper.

0 0
Pettersson Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Den är ok, men inget för den med torr hy. Behöver komplettera med en annan hudkräm mot torr hy. I övrigt lugnande, minskar plitor och irritation. Använder denna tillsammans med serum i samma serie (anti redness). Men upplever en enorm yttorrhet efteråt, lever därför inte riktigt upp till mina förväntningar...

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Denna creme är fantastisk på att lugna och reparera huden. Är man torr så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Kika gärna på Skin Booster Intense Moisture Serum från samma märke. Har du vidare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Häslningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Anti-Redness Calming Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.