ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Linda Verifierad kund 16/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har testat många olika hudkrämer med dåligt resultat men hittade sedan den här krämen. Och har nu haft denna i ett halvår och tycker att den funkar bra på min rosaceahud.

3 0
Pettersson Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Den är ok, men inget för den med torr hy. Behöver komplettera med en annan hudkräm mot torr hy. I övrigt lugnande, minskar plitor och irritation. Använder denna tillsammans med serum i samma serie (anti redness). Men upplever en enorm yttorrhet efteråt, lever därför inte riktigt upp till mina förväntningar...

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Denna creme är fantastisk på att lugna och reparera huden. Är man torr så är det bra att applicera ett återfuktande serum under. Kika gärna på Skin Booster Intense Moisture Serum från samma märke. Har du vidare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Häslningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Anti-Redness Calming Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.