ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Therese Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Otroligt besviken på denna produkt. Den blir väldigt kladdig på huden om man följer instruktionen och låter den sitta kvar, det känns som att man har ett lager klister i ansiktet långt efter att den har applicerats. Sen luktar den otroligt starkt, som en gammal parfym.

4 0
Ellen Verifierad kund 28/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Riktigt bra ansiktsmask där jag verkligen märker skillnad på mina fina linjer i pannan dagen efter. Luktar också mycket gott!

0 0
Mia Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Ska denna appliceras efter toner och serum eller direkt efter rengöring på ''bar hud''? Kan jag använda Neo Stratas Skin Active Dermal Replenishment som nattcreme ovanpå eller blir det kaka på kaka s a s?

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

En mask kan man använda på många olika sätt och det är lite beroende på hudtyp och tillstånd. Då Deep hydration treament är så pass återfuktande hade jag personligen valt att hoppa över serumet och applicera masken efter toner. Är man torr så kan det vara bra att även ha serumet under. Vill du har mer guidning i hur du använder dina produkter så maila gärna oss på info@skincity.se Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Ebba Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Denna ansiktsmask gör underverk för hyn! Inte bara i skiftet mellan årstider utan jag använder den även t.ex efter att ha gjort en lermask eller en mask med aktivt kol då huden kan kännas lite stram. Fungerar även superbra att lägga en gång i veckan innan sänggående så är hyn återfuktad och fin när man vaknar på morgonen.

1 0
Linnea Thunell Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Fullkomligt ÄLSKAR! Masken ger mig en riktig fuktboost på kvällen efter att jag tvättat bort smink och känner mig extremt yttorr. Rekommenderar alla torrissar att testa denna ??

3 0
Evelina Verifierad kund 24/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

WOW! Riktigt bra mask, förstår priset nu efter jag testat den... Värd varje krona! Sjunker lätt in i huden och är smidig att sova med.

1 0
astrid Verifierad kund 29/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Mycket nöjd med denna produkt! Riktigt härlig och man märker verkligen att den har effekt - huden blir jämnare. Håller vad den lovar.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Anti-Pollution Renewal Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.