ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Scout Verifierad kund 23/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Favoritserum som jag ständigt återkommer till! Kraftfull antioxidant med e och c vitamin som är perfekt för både dag och natt användning. På dagen en utmärkt kombo tillsammans med solskydd för maximalt skydd för huden på cell nivå. Anti-glykations funktionen som fler börjar efterhärma nu hos andra märken var länge detta märkets ensamma lilla hemlighet. De flesta av oss har för mycket socker i kroppen och det påverkar också hudens kollagenproduktion negativt. Detta serum motverkar den effekten, vilket också märks. Huden blir också pga konsistensen i serumet som är utformat med glycerin lite uppplumpad och använder man hyaluronsyra tillsammans med detta så får serumet en omedelbart utslätande effekt på torrhetslinjer och textur i huden. Superbra under make up. Lirar dessutom bra ihop med krämer och primers och foundations utan att pilla eller bete sig knasigt. Dyrt! Men ett superbra serum som täcker upp för mycken synd i livet...).

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela ANTI-OX ANTI-GLYCATION DNA Advanced Formula 2.5 Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.