ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Irene Verifierad kund 27/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Äntligen ett schampo som fungerar på min torra kliande hårbotten. Combon med balsamet blir topp. Dock upplevde jag att de blev mer elektriskt nu under vintern men med lite olja var de problemet löst.

2 0
Marie Verifierad kund 23/03/2020

Förstår ej varför ALL OVER HAIR & BODY SHAMPOO rekommenderas för känslig hud. Jag har känslig hårbotten med mild klåda. Efter jag använde detta schampo började hårbottnen att klia efter varje tvätt. Synd med så stor förpackning och att det ej finns prover o köpa. Det är mycket innehåll o kassera när det inte passar en.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Beklagar att All Over Hair & Body Shampoo inte känts passande för dig. Detta schampo har milda ingredienser som även bör passa om man är känslig och är anpassad för hela familjen. Då varje hud är unik och man kan reagera på nästan vad som helst finns det inga garantier att produkten kommer passa även om den bör göra det i teorin. Vi finns här för att guida dig vidare så tveka inte att kontakta oss om du önskar hjälpa med val av produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All Over Hair & Body Shampoo med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.