ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Helen Verifierad kund 10/06/2018

Vi ska börja med att jag är en hudvårds junkie som kör layering av essence och serum så denna produkt går egentligen helt emot mina egen hudvårdrutin. Men jag är beredd och krypa till korset och säga att denna produkt passar min hud perfekt. Konsistensen är som en mjölkig gel och så fantastiskt skön. Nu på sommaren så räcker det med rengöring och denna för att min hud (plus solskydd såklart) Blir sådär gosigt återfuktad och det syns verkligen på huden. Den blir sådär härligt daggig men ej så man upplever den som blank. Detta blir en semester favorit. Brukar ta med mig massor av hudvård men i år blir det enkelt med denna goding:o) kommer köpa igen!

29 0
Sofia Verifierad kund 25/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag blev rekommenderad denna produkt av Skincity. Under vintern så hade jag problem med väldigt torr hy och oavsett hur mycket jag smörjde så blev det inte mycket bättre. Denna produkt var en game-changer och hjälpte mig verkligen att återfukta huden. Den är dryg och lätt att applicera. Jag beställde denna i slutet av mars och har fortfarande lite kvar, trots applicering morgon och kväll. Verkligen värd pengarna!

0 0
Anna Verifierad kund 16/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken

Så härlig produkt! Återfuktar verkligen och skönt nu på sommmaren att ha en enkel rutin med denna och spf. Rekommenderas!

0 0
Patricia Verifierad kund 25/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag älskar denna multiprodukt, så skön i ansiktet, dryg och huden känns verkligen återfuktad.

1 0
Emma Verifierad kund 04/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Så bra! Använde rengöring, denna och sen spf i sommar o det räckte. Jag som i vanliga fall älskar layering. Perfekt reseprodukt

0 0
Nora Verifierad kund 25/07/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Älskar denna! Så mjukrengörande och luktar fantastiskt! Kommer köpa igen

2 0
Julia Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

En favorit att slänga på efter rengöringen när man inte orkar hela rutinen, eller är bortrest. Jättehrälig produkt med fräsch doft som min hud verkligen gillar. Lugnar min hud och ger massor med fukt. Sommartid använder jag denna som dagkräm efter mitt C-vit och innan SPF. Enda nackdelen är att flaskan är 10ml för stor för handbagaget- tråkigt för mig som de få gånger jag flyger aldrig flyger med incheckat bagage!

2 0
Olivia Verifierad kund 08/05/2019

Jag använder denna som dagkräm, fungerar super bra till min torra och lite känsliga hy. Haft min i ca 3 mån och har ca halva flaskan kvar - alltså riktigt dryg produkt! Ej fått några utslag eller finnar när jag bytte till denna produkt ifrån en annan. Sedan är jag besatt av koreansk hudvård dessutom, så älskar märken som Hyggee, Dear Klairs, By wishtrend med flera!

4 0
Josephine Verifierad kund 22/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Bland de bästa produkterna jag haft i mitt badrumsskåp på senaste! Jag är yttorr och på vintern använder jag denna under min dag/nattkräm och den återfuktar superfint. På sommaren, eller om jag åker utomlands så blir min hud mer glansig och oljig, så då funkar denna all-in-one perfekt helt för sig själv. Så smidigt i resväskan! Räcker väldigt länge, hade min i ca 10 månader innan den tog slut. Enda minus är att förpackningen gör det svårt att få ut de sista dropparna...

1 0
Lina Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

En väldigt skön produkt som ger fukt, huden får ett fint glow. Jag använder den tillsammans med Hyggee All-in-one Cream. Tyvärr upplever jag att den inte jättebra att ha under foundation, den ''rullar'' ihop sig och det ser ut som om den inte riktigt har gått in i huden. Funkar däremot perfekt på natten.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om denna produkt från Hyggee. Det är en återfuktande "allt i ett produkt". Upplever du att den rullar under make up, så kan man efter applicering prova att "pressa" in den med händerna. Har du vidare funderingar så är du välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken

Ens skön produkt som är dryg. Håller huden fuktig. I kombination med olika dagkrämer blir det dock som att den efter en stun lossnar och liksom rullar vilket inte är så fint. Till natten är den perfekt!

1 0
Kristin Verifierad kund 05/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Var nyfiken på denna och köpte den i somras. Var van vid helt eko Maria Åkeeberg men ville testa något lite mer aktivt. För mig var det ingen positiv upplevelse. Upplevde att essensen lade sig utanpå huden som var fortsatt klibbig i flera timmar efteråt. Upplevde också att plitor blev uppmuntrade och fler. Gillar ju idén med den och vill att den ska funka, så testade igen efter ett par veckor. Fick dock panik av klibbet, tvättade av mig allt och återgick till MÅ som låter huden andas. Nu kikade jag på innehållsförteckningen. På tredje plats kommer en ingrediens som Apoteket stoppade redan 2015 då den kan vara hormonstörande och påverka foster negativt hos gravida. På femte plats silikon och ser fler silikoner i listan. Min hy reagerar med plitor på silikoner som jag upplever täpper till porerna. Ville så gärna tycka om denna, men den åker tyvärr i soporna, tillsammans med foaming-rengöringen som jag inte upplever tvättar rent och cleansing water jag upplever ger min hy en uttorkad känsla.

12 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det finns många olika samlingsnamn för silikoner. Denna silikon är syntetisk och dess molekyler är för stora för att de ska kunna absorberas av huden och efter en stund avdunstar den därför. Silikoner anses som många andra kemiskt framställda ämnen, helt säkra att använda i kosmetika. De silikoner som skulle innebära en risk har väldigt hög halt av de cykliska silikonerna, i vissa fall så mycket som 92 procent vilket är väldigt ovanligt. Enligt rapporter så är det framförallt hårstylingspray som kan ha en negativ effekt på grund av inandning. Men då risken är så pass liten så är det av denna anledning som läkemedelsverket inte planerar att förbjuda de cykliska silikonerna i dagsläget. Är det så att man vill undvika cykliska silikoner så är det upp till var och en, men det finns ingen risk så av den anledningen går man inte ut med att undvika cykliska silikoner. Vi vill att du ska känna dig nöjd med ditt köp och kunna använda dina produkter du beställt. Återkom gärna till oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare med en retur av produkten. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Anna-Karin Verifierad kund 03/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Åh, så mumsig produkt! Återfuktar, ger glow och jag upplever att den går snabbt in (samt hjälper resterande produkter att gå in). Brukar använda denna innan kräm men min just nu favorit kombo är denna + Rodials dragonblod mask över (nattetid) säger bara slurk! Inte ens gjort slut på första flaskan men kommer köpa igen! Behaglig doft, relativt dryg då ett klick blir ganska lagom men lyxar oftast med 1,5-2.

3 0
Elisabeth Verifierad kund 23/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Blivande hudterapeut&älskar allt som har med hudvård att göra&gärna''lager på lager''! Köpte denna nu till sommaren innan utlandssemester men även semestrande här&pendlande mellan sommarstuga,övernattningar hos släkt&vänner mm.Tänkte att detta kunde vara praktiskt,så man slipper släpa med sig hela arsenalen överallt&jag måste säga att jag älskar denna produkt!Var lite skeptisk,då allt är i ett,men WOW,huden är superjämn&fin&känns så återfuktad-GRYMT&Tack Hyggee&Annica som rekommenderade denna!!!!

6 0
Elinor Verifierad kund 30/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Denna produkt gör huden alldeles silkeslen! Har använt den för sig ibland då jag inte har haft mycket tid, men brukar egentligen för det mesta använda den som essence innan jag använder ett ytterligare fuktserum älskar den återfuktade resultatet. En riktig powerprodukt! Är riktigt nyfiken på resten av serien.

5 0
Cecilia Verifierad kund 23/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Megaåterfuktande och ger en fantastisk len känsla på huden. Ser även daggig och fräsch ut hela dagen. Älskar den här och kommer definitivt köpa igen! 10/10.

7 0
E-M Verifierad kund 20/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Diskret, trevlig, lite fruktsyrlig doft. Går snabbt in i huden och jag upplever den återfuktad, fräsch och lugnad. Passar mig som hand i handske. Jag är dock så pass torr i huden att denna inte räcker ensam utan jag behöver komplettera med en ansiktskräm. Kommer absolut köpa igen.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All-In-One Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.