ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Julia Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Älskar den! Min hud känns ren och återfuktad efter användning och jag har ej problem med någon åtstramande känsla längre som jag haft med andra ansiktsvatten.

5 0
Elin Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Detta ansiktsvatten är fantastiskt. Huden blir och känns väldigt ren och återfuktad. Den är så återfuktande att jag inte behöver använda lika mycket serum eller dag/nattcreme som efter andra ansiktsvatten jag har provat.

1 0
Charlotta Verifierad kund 22/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Väldigt bra rengöringsvatten! Jag har tidigare använt Versos micellärvatten men detta fungerar bättre på min känsliga och fukttörstande hy. Det rengör lika effektivt men lämnar huden återfuktad och mjuk på ett helt annat sätt. Jag använder det som steg 2 i rengöringen och ofta som morgonrengöring och då speciellt om jag sovit med rikare nattkräm/mask so ibland tenderar dra åt sig damm. Det går även att ta bort make-up men då behövs 2-3 bomullsrondeller med produkt för att huden ska vara ren. Jag har jämfört med Versos rengöring och de är lika effektiva, både vad gäller att ta bort eventuella rester efter rengöring 1 och som enda rengöring. Doftar trevligt också! Huden har inte reagerat med irritation eller plitor och då har jag väldigt känslig hud!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All-In-One Care Cleansing Water med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.