ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Charlotta Verifierad kund 22/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Väldigt bra rengöringsvatten! Jag har tidigare använt Versos micellärvatten men detta fungerar bättre på min känsliga och fukttörstande hy. Det rengör lika effektivt men lämnar huden återfuktad och mjuk på ett helt annat sätt. Jag använder det som steg 2 i rengöringen och ofta som morgonrengöring och då speciellt om jag sovit med rikare nattkräm/mask so ibland tenderar dra åt sig damm. Det går även att ta bort make-up men då behövs 2-3 bomullsrondeller med produkt för att huden ska vara ren. Jag har jämfört med Versos rengöring och de är lika effektiva, både vad gäller att ta bort eventuella rester efter rengöring 1 och som enda rengöring. Doftar trevligt också! Huden har inte reagerat med irritation eller plitor och då har jag väldigt känslig hud!

9 0
Carola Olsén Verifierad kund 14/06/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Vilken underbar produkt ! Har använt den som rengöring på morgonen ( såg tipset från er på Instagram). Ljuvlig doft och man känner sig verkligen ren.

0 0
Molly Verifierad kund 05/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Finns bara ett ord för denna: FANTASTISK! Tar bort smink och smuts jättelätt och man känner sig superren och återfuktad direkt! Irriterar inte det minsta. Jag använder denna varje morgon för att sippa rengöra min torra hud med vatten i onödan. Älskar den helt enkelt. Kommer aldrig sluta använda! ????

0 0
Heidi Verifierad kund 08/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Super bra ! ?????

0 0
Elin Verifierad kund 28/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Detta ansiktsvatten är fantastiskt. Huden blir och känns väldigt ren och återfuktad. Den är så återfuktande att jag inte behöver använda lika mycket serum eller dag/nattcreme som efter andra ansiktsvatten jag har provat.

3 0
Julia Verifierad kund 09/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Älskar den! Min hud känns ren och återfuktad efter användning och jag har ej problem med någon åtstramande känsla längre som jag haft med andra ansiktsvatten.

8 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela All-In-One Care Cleansing Water med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.