ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Maria Verifierad kund 03/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

Har keratosis pilaris. Använt 1 gång och märker redan resultat! Fantastisk!

3 0
Julia Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Har använt denna produkten i snart en månad och gillar den starkt. Jag har provat det mesta mot mina problem med inåtväxta/inflammerade hårstrån, med pigmentfläckar som följd om det blir inflammerat, och jag ser redan hur pigmentfläckarna har blivit svagare och strukturen på benen känns väldigt mycket slätare. Kan varmt rekommendera!

0 0
Madde Verifierad kund 15/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Acne

Har tidigare använt PC produkt, men denna är verkligen wow Äntligen har jag blivit av med all acne på bröst och ryggen

1 0
Saranda Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har använt denna produkt på mina ben i 3 veckor nu och jag varken ser eller känner någon skillnad. Den är bara kladdig och luktar illa. Mina ben är fortfarande knottriga och jag har fortfarande problem med inåtväxta hårstrån.

2 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte riktigt har känt de resultat du önskar av AHA/PHA Clear Skin Body Resurfacer. När det kommer till att se fullständiga resultat av produkter är det ganska individuellt hur lång tid detta tar. Ofta kan man behöva ge nya produkter ett par månader för att se mer fullständiga resultat. Produkten är dryg och känns den kladdig på huden skulle jag testa att ta lite mindre mängd för att se om detta känns bättre. Då den inte innehåller någon tillsatt doft eller parfym så misstänker jag att det är de exfolierande syrornas doft. Vi vill självklart att det ska kännas helt bra för dig kring din produkt, återkom gärna till oss via info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Ida Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Det här är en skatt! Jag visste inte att den här typen av produkt fanns, jag har under en tid haft som en ständig ''gåshud'' på vissa partier över benen. Redan vid första användning så märkte jag en markant skillnad, nu en vecka senare är jag så len och partierna jag våndats över har reducerats ner!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela AHA/PHA Clear Skin Body Resurfacer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.