ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Kristin Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Fantastisk peeling som gör rent på djupet. Kör man denna först och låter den sitta som mask i tio minuter, sköljer av den och därefter lägger gelkrämiga Clearing Mask som också får verka tio minuter, har man färre pormaskar, mindre porer och en rosigt frisk och ren hy efteråt.

1 0
Hanna Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

En bra peeling till ett bra pris! Den gör inga underverk kanske men den är skön att ha till vardags och jag känner mig exfolierad efter att jag använt den, som att den rengör ett ''lager till''. Gillar även starkt att den känns lite ''fet'' och inte lämnar huden sådär stramande torr som vissa peelingar kan göra vilket gör att jag gärna använder den på vintern när jag kan bli yttorr.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela AHA & Jojoba Peeling med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.