ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Marika Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

I vanliga fall brukar jag inte gilla solskyddsfaktorer för kroppen då det dels brukar lukta dåligt men också att de ligger som en hinna på huden och är fruktansvärt kladdiga. Men nu hörrni, den här magiska solskyddsfaktorn sjunker direkt in i huden och kladdar därför inte för fem öre. Den luktar inte heller speciellt mycket och efter någon minut så luktar den ingenting alls. Är du ute på löparrunda så ''åker den inte heller ut från huden''. Rekommenderar verkligen till alla som normalt sett ogillar solskyddskrämer, för den här är verkligen magisk! Har även svårt för att hitta krämer som inte svider på min känsliga hud, men den här irriterar inte alls. Så är mer än övertygad att för er som dessutom har känslig hud, kommer gilla den här. Kommer definitivt att köpa en till flaska när den här är slut =)

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Advanced Body Spray SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.