ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Caroline Verifierad kund 10/01/2019

Har provat väldigt många dagkrämer men har aldrig provat någon så bra som denna, blir väldigt len i huden av denna, och kombinerar den med dom andra produkterna ifrån medik8!

3 0
Tina Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Superkräm för ansiktet. Jag har mkt torr mogen och känslig hud och denna funkar perfekt även vintertid( har dock alltid fuktserum, oilbooster och c-tetra mm under) Den rullar inte på min hud vilket vissa krämer gör. Så himla bra med spf också. Krämen är dryg och håller min hud plumpad under dagen utan att jag för den skull blir fet i huden. I mkt torr miljö får jag dock spraya ett par gånger under dagen med fuktspray. Jag rekommenderar verkligen denna dagkräm

2 0
Josefin Almgren Verifierad kund 09/10/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Så bra! Ska snart beställa hem min nästa då jag använd produkten varje dag sen jag köpte den (ca 3månader). Man behöver heller inte så mycket produkt, vilket är ett stort plus. Den sjunker in snabbt och känns lätt på huden

2 0
Rebecca Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Gillade inte denna alls till en början då den verkligen inte ville gå i i huden. Efter ett par månaders användning gillar jag den bättre, men tycker fortfarande att den ligger utanpå huden och Har inte gått in i huden när det är dags att tvätta ansiktet på kvällen. Tilläggas bör att jag är torr och kan använda rejält feta produkter i vanliga fall. Kommer inte köpa igen. Plus för att huden verkligen blir mjuk och spf.

2 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllde dina förväntningar. Är man torr i huden, så är det bra att applicera ett återfuktande serum under för att cremen ska smälta fint på huden. Ett tips är även att massera den noga på huden, och avsluta med pressande/klappande rörelser. Har du vidare funderingar så får du gärna rådgöra med oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Emily Verifierad kund 31/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Älskar denna dagkräm! Ger lyster utan att bli flottig, lugnar huden och ger en perfekt make up bas. Den känns lyxig! Ger ett fint glow. Jag är känslig i huden och blir röd av det mesta men inte av denna. Använder medik8 c vitamin serum under??Dyr, men värd pengarna.

2 0
Charmie Verifierad kund 24/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tycker om denna produkt, den verkar göra sitt jobb.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Advanced Day Total Protect med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.