ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Susanne Verifierad kund 07/05/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

En bra ögonkräm med spf 30! Den lägger sig fint på huden runt ögonen, återfuktar och skyddar. Passar bra att ha över ett ögonserum och under concealer/ foundation. Det finns alldeles för ögonkrämer på marknaden med högt spf så jag är glad att jag har hittat den här fast och kommer att fortsätta att köpa den. Önskar att den fanns i spf 50 också:

5 0
Sandra Verifierad kund 17/04/2020

Tycker jättemycket om produkten! Men förpackningen är verkligen skräp, den fungerade i någon veckas tid - därefter kommer inget hur många gånger man än pumpar. Väldigt besviken på att en sådan dyr produkt har såna problem. Hörde av mig till kundtjänst som gav mig ''tipset'' att alltid ha den ståendes på hatten. Vilket jag självklart redan hade. Ingen hjälp alltså. Synd på en så fin och behaglig ögonkräm att den inte går att få ut ur sin förpackning.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att pumpen slutat fungera och att du inte kan få ut din creme och att tipset du fått inte hjälpt. Det låter som att något blivit tokigt med denna så återkom gärna till oss igen så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

J Verifierad kund 14/04/2020

Mycket bra återfuktande och skyddande ögonkräm. Men stort minus för förpackningen, efter varje användning är det torkad produkt i pumphuvudet som inte går att använda. Kan de inte fixa en bättre förpackning? Nästan halva innehållet förstörs ju.

1 0
Tina Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Bra ögonkräm och dryg. Behöver inte mkt produkt. Lite synd att man inte kan använda över hela ögonlocket då man vill skydda hela ögat från solen. Ger gott om fukt. Använder över c-tetra eye och därefter ordinarys coffeine serum.

1 0
Matilda Verifierad kund 14/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bra och dryg produkt. Går in i huden lätt. Jag har inga ålderstecken runt ögonen men köpte den mycket pga av SPF 30. Ville ha en skonsam produkt anpassad för huden runt ögonen men som även skyddar mot solen. Tycker att priset är lite högt men den är dryg och man behöver inte köpa ny så ofta. Rekommenderas :)

0 0
Alicia Verifierad kund 18/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bra ögonkräm på grund av spf 30. Minus på förpackningen då det alltid är produkt som torkat vid öppningen på pumpen vilket slösar med produkt. Trist då den är så pass dyr som den är.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Advanced Day Eye Protect med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.