ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Ulrika Verifierad kund 16/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Jag har precis använt upp min första flaska av detta serum och måste säga att serumet gör precis vad det lovar! Jag hade inte använt någon retinol-produkt tidigare och lät därför invänjningen ta tid (ca 1-2 mån). Därefter har jag använt serumet i stort sett varje natt och nu efter ett drygt halvår kan jag se tydliga skillnader som fastare och slätare hud, jämnare hudton, många pigmenteringar har helt försvunnit och även aknen verkar vara borta. Ett extra plus för Dermaceutics små, lätta, hygieniska plastflaskor.

26 0
Zandra Verifierad kund 09/05/2020

Detta är helt klart min nr 1 favorit! Var nervös inför att starta med Retinol men ville se om det kunde ge alla dessa magiska effekter. Och efter en invänjningsperiod använder jag nu denna varannan kväll och de mornar man vaknat efter att ha använt denna har man GLOW! Huden ser retuscherad ut! Ser störst resultat på porer faktiskt, hur ren och jämn huden blivit! Samt att hormonfinnarna kring käken som jag hade numera lyser med sin frånvaro. Produkten är dryg. Kunde flagna lite i början men detta upphörde ganska snart och nu njuter jag av att se huden förbättras hela tiden!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Activ Retinol Serum 1,0 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.