ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
C Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Brukar aldrig lämna recensioner men denna är magisk. Jag är extremt fuktfattig i huden och har använt denna två gånger och känner mig redan återfuktad.

2 0
Camilla Andersson Verifierad kund 21/12/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar

Denna är absolut den bästa återfuktare när man känner sig torr och tråkig i huden. Kanon nu när vädret växlar fram och tillbaka. Älskar ansiktsvård och har provat många produkter och märken. Denna är den som är den bästa hittills. Kan inte vara utan denna! Så skön! Det är en njutning att avsluta med denna!

1 0
Parisa Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Wow, vilken fantastisk kräm! Huden känns så återfuktad och mina fina linjer är borta. Dock tar det ett tag innan den sjunker in i huden.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Så himla kul att höra att du är nöjd. Tänk på att man ibland kan ta alldeles för mycket av sin creme. För att den snabbare ska sjunka in i huden så skulle jag testa med att ta en mindre mängd. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 4D Hydrating Water Burst Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.