ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Emelie Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne Blankhet

Jag har alltid varit nojig när de kommer till spf pga att jag väldigt lätt får acne av spf - men denna är underbar! Den ger mig inga finnar/blemmor/plitor, den luktar gott och mattar ned huden. Lite kladdig när den appliceras på huden men torkar matt. Blev rekommenderad denna i chatten och är så glad för det!

5 0
Jenny Verifierad kund 16/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Blankhet

En bra dagkräm med solskydd som gör huden matt men ändå ger lyster. Dock inte bra om man vill applicera nytt efter några timmar, då stramar huden och krämen smular sig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Givetvis ska du kunna återapplicera detta uv-skydd under dagen utan att den smular. Att du upplever att den smular kan beror på fler olika anledningar, bla de produkter du har under din creme (serum eller liknade), saltvatten om du har badat för att nämna några. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst återapplicerar detta uv-skydd så du uppnår bäst resultat. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Amina Verifierad kund 23/06/2019

Solskyddets solskydd !! Lämnar ingen jobbig hinna och går otroligt fint in i huden passar dessutom perfekt under Make up en nyfunnen kärlek och kommer köpas om

1 0
Karin Verifierad kund 22/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Blankhet

SÅ BRA! Bästa ansiktskrämen jag haft och den skyddar bra mot solen. När jag har denna tillsammans med paulas choice primer så håller sig sminket perfekt hela dagen! Inte ens concealern lägger sig i fina linjer, vilket den alltid gör annars.

1 0
Lucinda Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har sett tips om denna i flera år, otroligt hyllad. JAG FÖRSTÅR VARFÖR. Det är den bästa spf:en jag provat. Och det är många. Torkar ner helt matt, och snabbare än vanlig ansiktskräm. Känns inte att jag har den på. Produkten har en lätt och härlig doft, och en svag tint, men jag är ganska blek och det syns inte på mig alls. Kommer aldrig vara utan denna. (verkar inte trigga min periorala dermatit heller, stort plus)

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 360° Oil-Free Gel SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.