ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (15)
Emelie Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Acne Blankhet

Jag har alltid varit nojig när de kommer till spf pga att jag väldigt lätt får acne av spf - men denna är underbar! Den ger mig inga finnar/blemmor/plitor, den luktar gott och mattar ned huden. Lite kladdig när den appliceras på huden men torkar matt. Blev rekommenderad denna i chatten och är så glad för det!

8 0
B Verifierad kund 19/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Acne

Hade höga förhoppningar då denna gavs som tips till mig via hudguiden. Har acne hy som är en kombination av känslig och fet i t-zonen. Den smular otrooligt mycket. Bara jag rörde mitt ansikte lite eller kliade på en viss del så fick jag smulor på fingrarna. Dessutom torkar den väldigt snabbt så man måste jobba in snabbt och bygga upp det eftersom. Annars matta den ner hyn fint. Men kunde dessväre inte fortsätta använda den efter några gången för det gick helt enkelt inte, fick det inte att funka. 3.5/10

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att 360° Oil-Free Gel SPF 50 inte känts passande för dig. Att man upplever att en produkt rullar/smular sig på huden kan bero på fler olika faktorer. Dela kan det vara produkterna som appliceras under som gör att man får denna effekt. Ett tips är att du inte applicerar för riklig mängd av dina serum samt eventuellt den creme som har under, låter dessa produkter få sjunka in ordentligt innan du följer upp med ditt UV-skydd. Ett tips annat tips jag kan ge dig är även att du lätt stryker ut UV-skyddet och sedan klappar in den i huden. Önskar du vidare guidning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Julia Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Den här fungerade inte alls för mig, då den torkar in alldeles för fort vid applicering. Huden stramar, och den är omöjlig att smörja ut jämnt. Det blir fula streck på huden och försöker man smörja ut dem så smular det sig direkt.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna produkt inte fyllt upp till dina förväntningar. Det är ett lätt solskydd, som fint absorberas utav huden samtidigt som den ger ett fint skydd och är mest optimal för en blandad eller fet hud. Upplever du att den smular, så kan man behöva kika på hur mycket du applicerar samt hur den övriga hudvårdsrutinen ser ut. Vi guidar dig gärna vidare kring din hudvårdsrutin, kontakta oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

I Verifierad kund 05/06/2020

Det här är helt klart det märkligaste jag haft på huden. Testat den på mina resor i tropiska länder, Vietnam, Thailand och Indonesien och det känns som ett ha en tunn plastfolie i ansiktet som fukt och svett stannar under. Obehagligt. Tvekar verkligen inför att använda den igen så har bytt tillbaka till Paulas Choice för oljig hy vilket känns mycket bättre med samma höga solskydd.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna produkt inte fyllt upp till dina förväntningar. Det är ett lätt solskydd som inte ska vara igentäppande tack vare sin lätta formula. Man kan behöva kika på hur mycket du applicerar samt hur den övriga hudvårdsrutinen ser ut. Vi guidar dig gärna vidare kring din hudvårdsrutin, kontakta oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 29/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Älskade denna i drygt 2 veckor och sedan började jag inse att jag får finnar av den. Suck! För jag tycker den är riktigt härlig på och doftar fantastiskt. Ger en fin och lätt pigmenterad nyans när den lägger sig på huden. Men den är något trög i konsistensen och går alldeles för snabbt in i huden kan jag tycka för man får arbeta snabbt för att få, den dit man vill.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du upplever att 360° Oil-free Gel SPF 50+ inte riktigt passat dig men bra att produkten ändå känts härlig på. Detta är ett mycket lätt solskydd i gelform som inte ska vara igentäppande tack vare sin lätta formula. Tänk på att solskydd alltid ska appliceras rikligt, tar man lite mindre produkt kan denna formula upplevas som att den mycket snabbt går in i huden. Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon för vidare guidning på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Hanna Verifierad kund 23/01/2020

Första ansiktskrämen med spf som inte ger mig finnar under solsemestern.

2 0
Malin Verifierad kund 23/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Detta är den bästa Spf för ansiktet som jag har provat! Testade den under solsemestern och jag kommer definitivt fortsätta med den i vår. Gav en matt finish trots värmen. Den ändå bristen jag upplevde var när jag tränade. Det blev vita streck i ansiktet av svettningen och droppade vitt på golvet. Kan passa på att bolla vidare frågan till er duktiga hudterapeuter- finns det någon Spf med dessa egenskaper men som klarar ett tufft träningspass i värmen? (Förstår att man måste återapplicera, men slipper gärna de vita ränderna och droppet) Tack på förhand!

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar bästa 360° Oil-free Gel SPF 50+. Ett solskydd som är liknande men transparent är Sheer Mineral UV Defense SPF50 från Skinceuticals. Den är vattenresistent och innehåller 100% mineralfilter med ett högt UV-skydd. Den har en silkeslen, lätt och transparent textur som är enkel att applicera jämnt och den aborberas snabbt av huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emmy Verifierad kund 25/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Den här fungerade inte alls för mig, lägger sig som en gul mask i ansiktet och börjar dessutom smula väldigt snabbt. Plus för att den är matt iaf.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna produkt inte fyllt upp till dina förväntningar. Det är ett lätt solskydd, som fint absorberas utav huden samtidigt som den ger ett fint skydd. Upplever du att den lägger sig som en mask eller smular, så kan man behöva kika på hur mycket du applicerar samt hur den övriga hudvårdsrutinen ser ut och vad man applicerar under. Vi guidar dig gärna vidare kring din hudvårdsrutin, kontakta oss då via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 16/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Passar perfekt för min aknebenägna hud! Upplever att andra solskydd ger mig akneutbrott men inte den här. Hjälper till att hålla huden matt hela dagen. Behöver dock använda tillsammans med fuktserum eftersom den inte räcker till för att återfukta när jag använder punktbehandling för akne på natten.

1 0
Julia Verifierad kund 17/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Jag ÄLSKAR denna spf:en! Det enda jag hittat som håller mig matt en hel dag. Lite blank finish till en början men efter max 20min är man matt, perfekt under smink. Helt fantastisk är den!

2 0
Jenny Verifierad kund 01/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Det bästa solskyddet med SPF 50 som jag provat (och jag har provat många)! Går snabbt och smidigt in i huden utan att torka ut, ger en matt och utjämnade effekt. Täpper inte till porerna. Ett plus för att den skyddar mot HEV-ljus. Jag blir vanligtvis antingen blank eller yttorr på vissa partier med andra SPF-produkter, men inte med denna. Den fungerar superbra på min hud.

1 0
Jenny Verifierad kund 16/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Blankhet

En bra dagkräm med solskydd som gör huden matt men ändå ger lyster. Dock inte bra om man vill applicera nytt efter några timmar, då stramar huden och krämen smular sig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Givetvis ska du kunna återapplicera detta uv-skydd under dagen utan att den smular. Att du upplever att den smular kan beror på fler olika anledningar, bla de produkter du har under din creme (serum eller liknade), saltvatten om du har badat för att nämna några. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring hur du bäst återapplicerar detta uv-skydd så du uppnår bäst resultat. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Amina Verifierad kund 23/06/2019

Solskyddets solskydd !! Lämnar ingen jobbig hinna och går otroligt fint in i huden passar dessutom perfekt under Make up en nyfunnen kärlek och kommer köpas om

2 0
Karin Verifierad kund 22/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Blankhet

SÅ BRA! Bästa ansiktskrämen jag haft och den skyddar bra mot solen. När jag har denna tillsammans med paulas choice primer så håller sig sminket perfekt hela dagen! Inte ens concealern lägger sig i fina linjer, vilket den alltid gör annars.

3 0
Lucinda Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag har sett tips om denna i flera år, otroligt hyllad. JAG FÖRSTÅR VARFÖR. Det är den bästa spf:en jag provat. Och det är många. Torkar ner helt matt, och snabbare än vanlig ansiktskräm. Känns inte att jag har den på. Produkten har en lätt och härlig doft, och en svag tint, men jag är ganska blek och det syns inte på mig alls. Kommer aldrig vara utan denna. (verkar inte trigga min periorala dermatit heller, stort plus)

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 360° Oil-Free Gel SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.