ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Sabina Verifierad kund 06/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Oj vilken bra solskyddscreme! Den har en lättflytande konsistens och är lätt färgad för att inte ge en vit hinna, som fysikaliska solskydd annars ofta ger. Den är väldigt glansig först men mattas sedan ner. Jag har använt den ett tag nu och min känsliga torra/kombinerade hy älskar den. Ingen reaktion eller utslag som kemiska solskydd ibland kan ge mig. Dessutom doftar den enligt mig helt underbart! En härlig, lite vaxig doft som försvinner efter ett tag. Toppen pris för denna kvalitet också. Full pott till denna solskyddscreme som jag kommer köpa om och om igen.

8 0
E Verifierad kund 19/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Alltså wow! Blev rekommenderad denna av skincity och är supernöjd med denna solkräm! Lätt i konsistensen som är lite lätt färgad, smälter fint in i ansiktet och känns inte alls sådär fet som många andra krämer kan bli. Luktar nästan ingenting och kommer definitivt fortsätta köp den här. Funkar super för min blandhy. Otroligt nöjd!

0 0
E Verifierad kund 12/08/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Min nya favorit! Känns inte, syns inte och är oparfyrmerad. Som bonus får den min makeup att hålla bättre. Priset känns också ok. Snälla sluta inte ta in Heliocare! Har tyckt att det varit svårt att hitta ett solskydd som inte är för dyr, vit, klibbar eller ger mig konstiga hudreaktioner. Tidigare favoriter Darphin intral spf50 - Bra, men dyr. Neostrata sheer physical spf50 - Bra till en början, men gav mig konstigt nog utslag.

2 0
tina Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Klart bästa solskyddet jag har haft. Känns skön på huden och efterlämnar ingen fet yta. Kan användas också istället för en bb creme eller dylikt pga den något utjämnande effekten på din hud vilket också underlättar när du behöver återapplicera under dagen. Ganska läskig doft men den lägger sig efter en stund. Super också att den även skyddar mot HEV-ljus eftersom att detta ofta glöms bort. Solklar favorit i min hudrutin!

4 0
Erika Verifierad kund 23/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Superbra och prisvärt solskydd! Går in snabbt i huden och återfuktar trots den lätta konsistensen. Ligger fint under makeup :) Lär köpa denna igen!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 360° Mineral Tolerance Fluid SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.