ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Maria Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Min nya favorit! Jämnar ut hudtonen, ger vacker lyster och fin naturlig färg. Huden blir inte fet eller tilltäppt. Fungerar bra som bas under make up. Ger inte upphov till finnar eller plitor. Känns lite strävt klibbig vid applicering på huden. Jag använder fingrarna och stryker och klappar in den i huden. Luktar lite aprikos, men lukten försvinner efter en stund.

1 0
Karin Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Detta är verkligen en foundation. Den jämnar ut hudtonen och täcker faktiskt väldigt mkt. Jag hade önskat att den fanns i en ljusare nyans för den är lite för mörk och för gul för mig så jag får tyvärr blanda ut den med ett annat solskydd med mineraler för att jag ska kunna ha den. Jag märker att den skyddar väldigt bra mot solen då mina pigmentfläckar för en gångs skull inte blir mörkare då jag är ute! Stort plus!

1 0
Emelie Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

En av de bästa produkterna jag någonsin använt. Jag använder den istället för min dagcreme och istället för foundation. Den fungerar alltså som en färgad dagcreme för mig, och den är såååå fin. Den jämnar ut hudtonen, gör mina porer mindre synliga, men ser ändå så naturlig ut. Har aldrig bränt mig med denna på.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 360° Color Gel Oil-Free SPF 50+ med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.