ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Liza Verifierad kund 26/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Gillar denna kräm! Konsistensen vet jag inte riktigt ännu, den funkar lite olika. Har jag låtit underliggande produkter torka in helt så är krämen inte dryg och svår att få ut. Får då tar mer kräm för att få ut det över ansiktet. Låter jag däremot tidigare produkt vara lite ''blöt'' så räcker de med väldigt lite av krämen till hela ansiktet. Dock blir konsistensen då lite som en solkräm som inte riktigt vill in i huden men upplever att det blir för mycket produkt då istället. Måste vänja mig hur mycket jag ska lägga på vid olika ''underlag''. Trots att krämen agerar olika så är jg mycket nöjd med produkten och känner att den återfuktar länge och sjunker in bra i huden. Och för min rosacea hud funkar den lugnande. Absolut värt pengarna!!

2 0
Anna Verifierad kund 09/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här är den bästa nattkrämen jag använt. Efter en månads användning är min hy balanserad och stark som den inte varit på många år.

0 0
Cecilia Verifierad kund 08/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Första gångerna jag använde den här (nattkräm) tänkte jag: trist produkt! Mest för att den inte ger ngt glow. Efter kanske en veckas användning har den dock vuxit. Den känns väldigt skyddande och omhändertagande för min väldigt torra hy! Och när jag testade att blanda den med Make P:rems Idobenone så blev det mer som en finfin nattmask, typ Beaute Pacifique-fuktmasken, och jag vaknade inte bara vårdad utan även lite glowig. Kommer fortsätta köpa den här. Trevligt m lite större förpackning också!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 24H Barrier Extreme Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.