ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (21)
F Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Acne Blankhet

Är väldigt nöjd med denna kräm. Behöver en rikare (på fukt och fett) kräm under de kallare månaderna. Är både torr och blank, har en blandhy. Har haft svårt att hitta rätt kräm som återfuktar tillräckligt utan bieffekt som blankhet. Har tidigare provat rikare kräm från paulas choice och dermatologica. De är också bra produkter men denna är bättre, blir helt återfuktad och len utan kladdig yta eller blankhet. Går snabbt in i huden. Har använt den i 2 månader och är väldigt nöjd.

7 0
Maria Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Jag köpte hela serien till denna hudcreme med tillhörande rengöring, toner, exfoliering och serum. Och jag älskar alltihopa! Den återfukta lagom på dagen så man ändå kan ha makeup över utan att bli glansig och för extra fukt till natten blandar jag denna hudcremen med en face oil då jag är väldigt torr i hyn. Om jag ska säga nåt negativt så är det att man omöjligt kan veta hur mycket som är kvar av produkten då pumpflaskan i sig väger en del och får det att kännas som det är mkt kvar och man kan inte se nånstans hur mycket det är i eller öppna den. Så ikväll när jag skulle smörja in ansiktet var den plötsligt tom.

0 0
Malin Verifierad kund 11/05/2020

En helt ok kräm, men inte mer än så. Märker inte av den, varken i positiv eller negativ bemärkelse. Upplever den inte som rich. Kommer inte köpa igen utan går nog tillbaka till Paulas Choice eller vidare till annat märke.

0 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte riktigt helt har trivts med 24H Rich Emulsion. Det är en rikare emulsion, inte i creme-format utan en fluid med ett mycket fint närande innehåll av omega-fettsyror, squalane och ceramider som brukar passa fint till den något torra huden. För den än mer torra huden som önskar en creme är 24H Barrier Extreme Cream toppen som alternativ, kanske den lättare till dagen och den andra till kvällen. Vi vill självklart hjälpa dig till en passande och fungerande rutin, du är mer än välkommen att kontakta oss om du önskar vidare rådgivning kring passande produkt utefter dina önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Therese Verifierad kund 05/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken Acne

Den här krämen är fantastisk! Jag har haft acne och får därmed lätt finnar av fel produkter, men är också väldigt torr i hunden och till viss del känslig. Min hud har fått en fin lyster och känns fyllig och fin sen jag började med denna. Inte en finne har jag fått heller och jag upplever att den går in snabbt och kladdar inte. Kommer absolut köpa igen!

0 0
Elisabeth Verifierad kund 01/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Härlig kräm som återfuktar och känns bra för min hud. Använder med first och second concentrate vilket känns super. Minus för förpackningen och öppningen som inte återsluts. Geggar ihop snabbt och gör att man får torkad klumpad kräm var och varannan gång. Hade även varit bra med genomskinlig så man vet hur mycket som är kvar.

1 0
Carolina Verifierad kund 30/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Skön kräm som återfuktar och går snabbt in i huden. Passar mig som endast har yttorrhet.

0 0
Alfrida Verifierad kund 16/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

De första dagarna var den bra, återfuktande, huden var lugnare- mindre flammig. Men nu efter nästan en månad går den inte in i huden alls, den bränner och svider på en del ställen och har fått flera torra fläckar på partier jag inte brukar vara torr annars.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att din hud reagerat på detta vis. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över den reaktion som uppkommit och hjälper dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jennifer Verifierad kund 24/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Acne

Upplever tyvärr inte att den är tillräckligt återfuktande för min hud. Jag hade även hoppats på att man fick ett fint glow av den men det får man inte heller.. Annars har jag inte fått några finnar av den och den luktar gott. Denna skulle nog passa mer en normal till oljig hudtyp.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är bra att kombinera denna creme med ett serum under för att hjälpa huden att binda fukt på djupet. Kan då tipsa om Rich Moisture Second Concentrate som tillför maximalt med fukt eller Barrier Building Second Concentrate som är mer stärkande på hudbarriären och tillför mer näring. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marie Verifierad kund 08/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Härlig kräm som gör huden mjuk och fin. Brukar i vanliga fall använda Exuivance eller Neostrata produkter, men tyckte denna var snäppet bättre. Ett plus för att den inte innehåller solskydd( titan dioxide) som jag reagerar på i produkter!! Så jag hoppas att ni inte lägger till det i framtiden. Kommer köpa igen .

1 0
Matilda Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Väldigt nöjd, men jag skulle absolut inte kalla den ''rich''.

2 0
Emma Verifierad kund 09/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Gillar verkligen hur den känns på huden till en början. MEN, precis som en person beskriver nedanför så går den inte ihop med andra produkter i serien. Den ''bollar'' sig och funkar inte alls under smink då foundation fastnar i krämen som inte verkar sjunka in ordentligt oavsett hur länge man väntar.

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är bra om tidigare steg absorberas av huden innan och efter att du har applicerat produkten samt att du inte applicerar för riklig mängd av produkterna. De aktiva ingredienserna får då bättre fäste och kan leverera fina resultat. Kontakta oss om du önskar vidare guidning kring produkterna, vi finns här för dig. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Kristin Verifierad kund 24/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Nä, att krämen är ''rich'' känns som ett skämt. Den återfuktar inte överhuvudtaget så som man tänker sig när en kräm har det namnet. Tråkigt också att den rullar sig på huden. Har den över ''Soft calming second concentrate'' från samma märke och de går inte alls ihop. Har gjort allt man ska, använt mindre produkt, låtit sjunka in i lääänge osv. Inget hjälper. Använder jag annan creme ovanpå samma serum rullar det sig inte. Blir inget omköp.

4 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du inte får denna creme att sjunka in ordentligt. Den förser huden med fukt och näring. Kontakta gärna oss och beskriv vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 21/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Blankhet

Krämen är väldigt lätt (trots namnet) och sjunker snabbt in i huden. Jag kan se att den hjälpt till att jämna ut min hudton på ställen jag haft finnar och den har varit ett bra komplement under min vanliga dag- och nattkräm. Jag tycker dock att den inte var så återfuktande som jag behövt nu under vintern, men med ett extra lager fuktkräm ovanpå så funkar den bra. Krämen var inte så dryg heller, använde upp hela på ca 1 och 1/2 månad. Det kan dock ha berott på att jag även tar en klick på halsen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du märket sån fin förbättring av din hud. Under vintern när luftfuktigheten är lägre kan det vara bra att komplettera med ett fuktserum under din creme för att hjälpa huden att binda fukt på djupet. Huden kan även vara i behov av mer näring för att stärka barriären. Två serum jag varmt kan rekommendera är Rich Moisture Second Concentrate samt Barrier Building Second Concentrate. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka inte att kontakta oss om du önskar guidning kring val av produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Josefin Verifierad kund 17/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ålderstecken

Jag beställde hem denna för någon vecka sedan med ett gäng andra prosukter från SCSC och är super nöjd med denna. Min blir inte super torr på vintern men tappar all lyster så denna i kombination med ett fuktserum och kontinuerlig peeling är perfekt. Får lite inga konstiheter känsla på denna. Den gör precis det den skall, återfuktar och skyddaryttre hudlagret

0 0
Linda Kjörling Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Ljuvlig creme som återfuktar så bra! Härlig konsistens och sjunker snabbt in i huden.

0 0
Nina Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Blankhet

Fin kräm som går lätt in i huden. Tyvärr var den lite för lätt för mig nu på vintern. Använder SkinCitys toner under men inget serum så det kanske är det som behövs, för krämen i säg återfuktar inte nog. Påminner om Cliniques Dramatically Different Moisturizing Lotion i konsistens enligt mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är bra att komplettera med ett serum för att hjälpa huden att binda fukt mer effektivt. Då ett serum är uppbyggt med ingredienser som har lättare att absorberas till de djupare lagren i huden kommer huden bevara fukten bättre om du använder det under din creme morgon och kväll. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring vilket serum som kommer passa dig bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Åsa Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Går lätt in i huden. Återfuktar min torra hud väl.

0 0
Stephanie Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Har blivit en ny favorit. Superhärlig lätt konsistens och man känner att den verkligen gör sitt jobb och återfuktar till max!

0 0
Johanna Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Underbar och återfuktande! En ny favorit !!

0 0
Astrid Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Första intryck, är verkligen inte alls imponerad. Dels är pumpen klumpig, den liksom sprutar ut produkt i olika stor mängd eller inget alls, som om det är massa luft i röret. Sen är konsistensen nästan grynig, inte mjukt ''balmig'' som på beskrivningen. Jag har torr hud och denna kändes inte alls särskilt återfuktande, snarare lämnade den en fet hinna över en fortsatt stram hud. Hade förväntat mig mycket mer av en produkt till det ändå relativt höga priset.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det låter som att det blivit något tokigt med den creme du mottagit då den inte ska vara grynig och pumpen ska ge en jämn mängd när du trycker ut cremen. Kontakta gärna oss på info@skincity.se se ser vi över detta. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alexandra Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

ÄLSKAR den här! Jag har bara hunnit använda den två gånger hittills men min hud blir verkligen len som en babyrumpa och jag blir inte blank överhuvudtaget.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 24H Rich Emulsion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.