ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Sofia Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa krämen för min blandhy, återfuktar precis lagom och ger ett riktigt fint lagom glow. Huden blir så len efteråt!

4 0
Elisabeth Verifierad kund 14/03/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Använder hela serien av produkter och fullkomligt älskar dem. Underbar konsistens och jag märker en klar förbättring med slätare och jämnare hud. Ett stort minus dock för att man inte ser hur mycket produkt som finns kvar i flaskorna.

0 0
Catrin Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Väldigt bra återfuktning! Nackdelar är att den lätt smular vilket gör det svårt att sminka sig efter applicering och att man inte ser hur mycket det är kvar i flaskan.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att du upplever att din creme rullar på huden. Ibland kan det vara det serum man använder under sin creme som gör att det kan smula sig. Ett tips jag kan ger att du testar att ta lite mindre mängd av ditt serum och även av cremen och låter varje steg absorberas mellan appliceringarna. Detta brukar oftast hjälpa så produkterna lättare smälter in i huden. Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon vid minsta fundering. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Matilda Verifierad kund 18/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Mycket bra produkt. Återfuktar lagom. Känns inte kladdig på huden. Funkar väldigt bra under makeup. Tycker att flaskan är smidig. Kanon :)

0 0
Therese Verifierad kund 15/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Lätt creme som går in i hyn utan att klibba, dock är flaskan ett minus då jag måste slå hårt i botten och pumpa upp och ner för att få ut något. Synd oxå att man inte ser hur mkt innehåll man har kvar.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna creme men det låter dessvärre som det är något tokigt med produktens förpackning. Återkom gärna till oss via mail, info@skincity.se så får vi kika på detta. Tack för feedback angående förpackningens utseende. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 30/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Provat denna några dagar nu efter att tidigare ha använt exuviance sheer refining fluid och evening restorative. Den funkar bra både natt och dag. Blir knappt glansig och fungerade bra under make up. Bra pumpflaska som ger lagom mängd!

1 0
Anna Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Positivt överraskad! Ganska lätt konsistens (dock inte rinnig), men återfuktar bra. Nu under vintern tror jag dock att den blir lite för lätt. Fungerar bra under makeup så länge man låter den gå in i nån minut innan. Den ger inte upphov till blankhet. Absolut värd att testa.

0 0
Elvira Koch Blixt Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Använder denna under makeup på morgonen och det fungerar jätte fint för min blandat hy. Lätt och trevlig konsistens. Jätte plus för flaskan!

0 0
Maria Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Blankhet

Den här funkar inte alls på min hy, oavsett hur mycket eller lite jag tar så smular och korvar den sig på min hud och blir nästan som en hinna på huden. Himla tråkigt.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte får denna creme att sjunka in ordentligt. Det är viktigt att dina tidigare steg absorberas av huden innan du har applicerar din creme samt att det inte appliceras för stor mängd serum och creme på huden. De aktiva ingredienserna får då bättre fäste och kan leverera ett fint resultat. Kontakta gärna oss och beskriv vilka övriga produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 24H Light Emulsion med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.