ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Anna Verifierad kund 24/02/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Mask 15 är bra men skulle säga att den ska användas med försiktighet, man får lätt skador av den då den är aktiv som sjutton. Men är effektiv. Skulle inte rekommendera till tunn hy, den är alldeles för aktiv. Hyal ceutic: gör absolut ingenting, Foamer 15 sticker och känns alltför kemisk, säkert bra på tjockare hy med stora problem men för mig är den inte toppen. Sol krämen: Bra spf. Alla kit som innehåller mask 15 borde komma med K ceutic då den lugnar bra. Hyal ceutic är helt värdelös(för mig).

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Helt rätt tänkt, Mask 15 ska användas med försiktighet då det är en aktiv produkt. Foamer 15 är en aktiv rengöring, önskar du en mildare kan vi rekommendera Foamer 5 eller Advanced cleanser. Hyal ceutic är en lätt fuktcreme, önskar du en mer rik creme kan vi varmt tipsa dig om Regen Ceutic eller just K ceutic. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar hjälp att hitta passande produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Elin Verifierad kund 13/10/2019

För mig var detta köp inte helt rätt. Tycker att rengöringen brände för mycket. Likaså masken är riktigt intensiv vilket gör den svår att ha på, men den har bra effekt och ger fint resultat. Hyal ceuric är jag för torr för men kan användas som ögoncreme, såg dock ingen direkt effekt av den. Solskyddet tyckte jag inte om, tyckte den blev vit på huden. I övrigt ett bra märke när jag hittade andra produkter. Men som sagt ingen fullträff för mig.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 21 Days Expert Care Kit Acne Prone Skin med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.