ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (22)
Anna Verifierad kund 11/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne Blankhet

Kanon! Ser skillnad redan efter 2 veckor att fula märken har blivit blekare. Kanske har att göra med de andra produkterna jag använder i kombination med denna booster. Är jättenöjd med detta märket. Kommer inte att sluta någonsin. Värt varenda krona.

7 0
Frida Verifierad kund 14/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Den här har gjort under för min hy! Porerna är mindre och vanligtvis får jag finnar innan mens men sen jag började med denna har det minskat betydligt. Toppen!

0 0
Erica Verifierad kund 03/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Hej! Kan jag kombinera denna med The Ordinary- Niacinamide 10% + Zinc 1%?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Ja det går fint att använda dessa två produkter i samma hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

n Verifierad kund 19/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

hej, kan jag använda denna tillsammans med: Paulas choice 2% BHA Liquid Exfoliant (varvar ibland med the Ordinary, AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution) The Ordinary, Granactive Retinoid 2% Emulsion ? :)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går absolut bra att kombinera 10% Azelaic Booster tillsammans med Paula's Choice 2% BHA Liquid. Vi avråder dock från att du blandar syror från olika märken i din rutin så din hud inte blir stressad och hamnar i obalans. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka inte att kontakta oss hur du bäst kombinerar dina produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 05/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag vet inte vad Paulas Choice har i sina produkter men jag är helt såld. Alltså vilka produkter!!! Och denna gör mig verkligen inte besviken heller. Mina hormonella utslag och ärr försvann på 2 dagar tillsammans med super hydrate masken från PC och denna produkt. Är helt i chock!! Tack tack tack!!!

2 0
Frida Verifierad kund 03/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag har en känslig torr och blank hud och har i åratal haft tilltäpptheter och plitor vid käklinjen och hakan och någon enstaka gång även på kinderna. Jag har testat Paula's Choice BHA men den torkade bara ut min hud på momangen. Men denna produkt är faktiskt otrolig. Huden klarnade upp och lugnade ner sig efter någon veckas användning och jag har bara haft någon pytteliten plita sedan jag började. Tycker också att huden överhuvudtaget är klarare och fräschare. Jag använder den dagtid under makeup och det fungerar bra. Krämen är ganska tjock men sjunker snabbt in i huden utan att lämna någon kletig hinna. Rekommenderar varmt denna produkt.

3 0
Mirian P Verifierad kund 29/11/2019

Efter en enda användning är nu mitt ansikte helt rödflammig, kliande och har gett mig en massa små plitar. Jag rek absolut inte denna produkt, helt onödigt att råka ut för detta!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din hud reagerat på detta vis och givetvis ska inte denna reaktion uppkomma. Det låter som att det är någon ingrediens som din hud reagerat negativt på så kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Linn Verifierad kund 24/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Kan jag använda den här efter PC 2% BHA Liquid Exfoliant och sen avsluta med PC Resist Omega+ Complex serum och PC Intensive Repair Cream with Retinol? Tack på förhand!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Alla dessa tre produkter går fint att kombinera med varandra. Önskar du guidning kring vilka produkter som passa just din hud bäst är du mer än välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity .

Lejla Verifierad kund 16/11/2019

Riktigt nöjd med den här produkten! Har fått jämnare och klarare hud. Använder varje kväll och skulle inte klara mig utan den! Funkade kanon på min känsliga hud!

1 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Älskar! Har längre haft problem med hormonella finnar på hakan. Har använd denna nu i 4 veckor och finnarna har minskat avsevärt. Helt klart värd pengarna.

1 0
Sofia Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Jag har en väldigt känslig blandhy som inte klarar av allt för mycket BHA. Detta blir ju såklart problematiskt när man önskar få bukt med sina pormaskar. Men denna booster är faktiskt helt otrolig. Använder den varje dag utan något som helst problem. När jag varit lite väl generös med BHAn kletar jag på Azelaic boostern och irritationen lägger sig, samtidigt som den håller finnar borta. Jag upplever att min hud ser allmänt klarare och lugnare ut. Har en given plats i min rutin!

2 0
T Verifierad kund 05/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denna funkade inte alls för mig. Det började klia och svida och jag blev lite röd i hyn, så jag fick tvätta bort det efter 15 min. Tvivlar inte på att denna produkt gör sitt jobb bra eftersom det är Paula's Choice och jag VET att de har kvalitetsprodukter, men för min känsliga hy gick det inte alls. Trist!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att 10% Azelaic Bootern inte känts bra för din hud och givit dig irritation. Denna booster ska även passa en känslig hy men man kan till en början behöva vänja in den och i vissa fall endast använda boostern som en punktbehandlade produkt. Du är varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så ser vi gärna över din hud och hudvårdsrutin och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 04/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Såå bra! Har haft små tilltäpptheter kring haka/mun och några lättare pigmenteringar. Ser stor skillnad på hudens klarhet, ser inga underliggande tilltäpptheter och jag upplever även att pigmenteringarna är mycket mindre efter bara ca 10 dagars regelbunden användning.

1 0
Camilla Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Hej. Kan man blanda denna med C15 SUPER BOOSTER?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att blanda C15 Super booster med 10% Azelaic Boostern men för att du ska uppnå de resultat du önskar får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare i hur just du bäst applicerar dina produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ulrika jacobsson Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Oj säger ja bara! Har haft problem med finnar och rodnad på hakan i ca 4år. Provat allt,antibiotika och receptbelagda krämer. Inget har hjälpt. Använder paulas choice calm serien. Och nu provade jag även denna produkt. Äntligen har jag hittat nått som dämpat rodnaden och inga mer finnar har kommit. Ser resultat efter endast 6 dagar :) kommer aldrig sluta använda denna kräm. Är så glad att äntligen hittat nått som funkar. Tack!

1 0
Ann Verifierad kund 15/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Har använt denna i ett par veckor och det som jag märkt är att jag inte får lika mycket komedoner/tilltäppta porer och att mina pih (post inflammatory hyperpigmentation) blivit mycket mindre. Använder den så gott som varje kväll.

0 0
Son Verifierad kund 07/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har använt denna i en vecka och hittills har inga nya finnar eller irritationer uppkommit. Krämen är dock inte gel aktig som den beskrivs och definitivt inte lätt, jag upplever den krämig och dryg vilket är bra för man behöver inte applicera mycket. Jag hade inte rekommenderat att man mixar den med en annan kräm för då blir det för tjockt, men serum går bra.

2 0
Sofie Verifierad kund 25/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Denna produkt är min räddare i nöden! lugnar de röda och irriterade partierna som jag har runt hakan. Får inte heller samma utbrott av min acne som jag haft innan.

2 0
Jenny Verifierad kund 04/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Går det att använda denna samtidigt som Skin Perfecting 2% BHA Liquid eller bör man använda den för sig?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att kombinera denna med Paula's Chocie olika BHA exfolieringar. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare kring hur du bäst kombinerar denna booster med dina övriga produkter. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emilia Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudtextur

Jag hade nog för höga förväntningar för den hjälpte inte så mycket. Har nästan använt hela tuben och det har inte blivit någon klar förbättring sen jag använde den. Kan vara att den behöver kompletteras med något starkare. Jag hade rengöring, ansiktstvätt, BHA syra och sen denna tub (även dagkräm och nattkräm). Allt detta från samma märke. Kommer inte köpa denna igen!

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Ärr och märken från tidigare finnar och plitor tar lite tid att reducera, och det är viktigt att vara frekvent. Ibland kan man även behöva ge det lite mer tid innan man ser ett märkbart resultat. Du får gärna återkomma till oss så hjälper vi dig att se över din rutin för bästa resultat. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Lilli Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Tycker att denna lugnar min hy, jämnare hudtextur och mindre röda märken efter ärr. Funkar superbra! Ska fortsätta.

1 0
Ellen Verifierad kund 14/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Är denna produkt detsamma som resist skin transforming multi-correction treatment? För Hittar inte den på sidan längre

5 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Resist Skin Transforming Multi-Correction Treatment från Paulas Choice har utgått ur deras sortiment och blivit ersatt av 10% Azelic Booster. Ingredienserna är desamma, men denna innehåller mer utav azelainsyra vilket har god effekt på gamla acneärr och ojämn hudton. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 10% Azelaic Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.