ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Anna Verifierad kund 11/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne Blankhet

Kanon! Ser skillnad redan efter 2 veckor att fula märken har blivit blekare. Kanske har att göra med de andra produkterna jag använder i kombination med denna booster. Är jättenöjd med detta märket. Kommer inte att sluta någonsin. Värt varenda krona.

5 0
T Verifierad kund 05/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denna funkade inte alls för mig. Det började klia och svida och jag blev lite röd i hyn, så jag fick tvätta bort det efter 15 min. Tvivlar inte på att denna produkt gör sitt jobb bra eftersom det är Paula's Choice och jag VET att de har kvalitetsprodukter, men för min känsliga hy gick det inte alls. Trist!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att 10% Azelaic Bootern inte känts bra för din hud och givit dig irritation. Denna booster ska även passa en känslig hy men man kan till en början behöva vänja in den och i vissa fall endast använda boostern som en punktbehandlade produkt. Du är varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så ser vi gärna över din hud och hudvårdsrutin och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 04/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Såå bra! Har haft små tilltäpptheter kring haka/mun och några lättare pigmenteringar. Ser stor skillnad på hudens klarhet, ser inga underliggande tilltäpptheter och jag upplever även att pigmenteringarna är mycket mindre efter bara ca 10 dagars regelbunden användning.

0 0
Camilla Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Hej. Kan man blanda denna med C15 SUPER BOOSTER?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att blanda C15 Super booster med 10% Azelaic Boostern men för att du ska uppnå de resultat du önskar får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare i hur just du bäst applicerar dina produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ulrika jacobsson Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Oj säger ja bara! Har haft problem med finnar och rodnad på hakan i ca 4år. Provat allt,antibiotika och receptbelagda krämer. Inget har hjälpt. Använder paulas choice calm serien. Och nu provade jag även denna produkt. Äntligen har jag hittat nått som dämpat rodnaden och inga mer finnar har kommit. Ser resultat efter endast 6 dagar :) kommer aldrig sluta använda denna kräm. Är så glad att äntligen hittat nått som funkar. Tack!

0 0
Ann Verifierad kund 15/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton

Har använt denna i ett par veckor och det som jag märkt är att jag inte får lika mycket komedoner/tilltäppta porer och att mina pih (post inflammatory hyperpigmentation) blivit mycket mindre. Använder den så gott som varje kväll.

0 0
Son Verifierad kund 07/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har använt denna i en vecka och hittills har inga nya finnar eller irritationer uppkommit. Krämen är dock inte gel aktig som den beskrivs och definitivt inte lätt, jag upplever den krämig och dryg vilket är bra för man behöver inte applicera mycket. Jag hade inte rekommenderat att man mixar den med en annan kräm för då blir det för tjockt, men serum går bra.

1 0
Sofie Verifierad kund 25/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Denna produkt är min räddare i nöden! lugnar de röda och irriterade partierna som jag har runt hakan. Får inte heller samma utbrott av min acne som jag haft innan.

1 0
Jenny Verifierad kund 04/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Går det att använda denna samtidigt som Skin Perfecting 2% BHA Liquid eller bör man använda den för sig?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går fint att kombinera denna med Paula's Chocie olika BHA exfolieringar. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare kring hur du bäst kombinerar denna booster med dina övriga produkter. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emilia Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudtextur

Jag hade nog för höga förväntningar för den hjälpte inte så mycket. Har nästan använt hela tuben och det har inte blivit någon klar förbättring sen jag använde den. Kan vara att den behöver kompletteras med något starkare. Jag hade rengöring, ansiktstvätt, BHA syra och sen denna tub (även dagkräm och nattkräm). Allt detta från samma märke. Kommer inte köpa denna igen!

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Ärr och märken från tidigare finnar och plitor tar lite tid att reducera, och det är viktigt att vara frekvent. Ibland kan man även behöva ge det lite mer tid innan man ser ett märkbart resultat. Du får gärna återkomma till oss så hjälper vi dig att se över din rutin för bästa resultat. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Lilli Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Tycker att denna lugnar min hy, jämnare hudtextur och mindre röda märken efter ärr. Funkar superbra! Ska fortsätta.

0 0
Ellen Verifierad kund 14/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Är denna produkt detsamma som resist skin transforming multi-correction treatment? För Hittar inte den på sidan längre

4 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Resist Skin Transforming Multi-Correction Treatment från Paulas Choice har utgått ur deras sortiment och blivit ersatt av 10% Azelic Booster. Ingredienserna är desamma, men denna innehåller mer utav azelainsyra vilket har god effekt på gamla acneärr och ojämn hudton. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 10% Azelaic Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.