Carita

Carita

 
Upplev den mest exklusiva skönhetsvården du kan tänka dig: avancerade behandlingar med slående resultat och magiska produkter att använda hemma. Carita har förenat maximala resultat på minimal tid, avancerad teknologi och totalt välbefinnande. Gör som stjärnorna - unna dig Carita.
 

  • Topplista för Carita

The Full story

Carita

 
Upplev den mest exklusiva skönhetsvården du kan tänka dig: avancerade behandlingar med slående resultat och magiska produkter att använda hemma. Carita har förenat maximala resultat på minimal tid, avancerad teknologi och totalt välbefinnande. Gör som stjärnorna - unna dig Carita.
 

Om Carita

Carita är ett av världens mest prestigeladdade och exklusiva varumärken och finns redan i mer än 60 länder. Carita etablerades i Paris för mer än ett halvt sekel sedan av de franska systrarna Rosy och Maria Carita och är nu en symbol för anrik fransk skönhetsvård, numera spetsad med den senaste japanska högteknologin.

Unika egenskaper

  • Maximala resultat på minimal tid
  • Det mest selektiva behandlingsmärket
  • Anti-age i alla produkter
  • Effektiva, men milda produkter
  • Enda prestige-serien som är baserad på avancerad växtteknologi (med flera patent)
  • Enda presitgeserien med profesionella behandlingskoncept för både ansikte, kropp och hår
  • 5-stjärniga mycket exklusiva produkter med maximal njutning – konsistens, doft, design

 

Carita Har ett unikt koncept  med anti-age effekt i samtliga produkter. Välj den serie som passar dig bäst.  

Ultra Premium – Med Beauty diamond har Carita förenat diamantens kraftfulla egenskaper med turmalin, safir och andra exklusiva, högteknologiska ingredienser och skapat den ultimata skönhetsvården för din hud. Dag som natt.

Progressif - 3 steg som motverkar hudens åldringsprocess

Perfect - En exklusiv och komplett anti-age serie för mogen hud. Perfect serien  är speciellt utvecklad för att motverka hudens alla ålderstecken, och innehåller höga koncentrationer aktiva, avancerade växtingredienser. Ca 50+.

Genesis of youth - Ny Anti-age-serie som är speciellt utvecklad för att bekämpa synliga tecken på hudens åldrande. Den ökar hudens fasthet och spänst genom att verka i Genesis Dermis, nyckeln till att bevara hudens ungdomlighet. Huden får ett lyft, rynkorna slätas ut, ökad lyster samt skarpare kontur. Ca 40 år.

Supreme Wrinkle Solution PRO3W - Anti-age- serie speciellt utvecklad för att minska de första tecknen på hudens åldrande. Ca 25- 35 år.

Ideal Solution - Serien som anpassas även till hudtyp och olika behov, känslig hud, fet/oren hud, torr hud.

Progressif/Anti-Age: Solserie som aktivt motverkar rynkor och linjer. Så komplett att de kan ersätta ansiktscremen på sommaren.

Haute Beaute Body: Kroppsserie med anti-age och andra aktiva ingredienser.

Haute Beute Hair: Hårserie med dagliga vårdande produkter och specialprodukter.

Invänjning av nya hudvårdsprodukter

Tänk på att vänja in huden när du byter hudvårdsmärke och inte börja med alla produkter samtidigt. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och innan du ser en tydlig förbättring. Initialt kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet, orenheter och finnar som kan blomma upp. Detta är en del av utrensningsprocesen som sker i början och är helt normalt. Dock skall du aldrig uppleva bestående obehag på huden. Upplever du bestående obehag bör du avbryta din behandling och kontakta våra hudterapeuter.